zdrowo, pysznie i ekologicznie…

  • Zdrowo - EKO Quchnia

  • Pysznie - EKO Quchnia

  • Ekologicznie - EKO Quchnia

  • To EKO Quchnia

O mnie

 

profil

Z wykształcenia i zawodu biolożka, podyplomowa dietetyczka ciągle poszukująca odpowiedzi na pytanie: jak jeść zdrowo?

Świeżo upieczona roślinożerka preferująca lokalne, sezonowe, najlepiej ekologiczne warzywa, owoce i zioła.

Działkowiczka amatorka która w tym roku wyhodowała swój pierwszy jarmuż i piękne dynie.

Lokalna patriotka zakochana w rodzimym Podlasiu i jego przyrodzie.

Miłośniczka psów rasy”Kundel bury” a raczej ‚Kundel łaciaty”

Życiowa misja: pokazać wszystkim niedowiarkom że nieprzetworzone roślinne jedzenie może być naprawdę pyszne. Nie wierzysz że tak jest?

Zapraszam na Ekoquchnia.pl

Edyta Żuk – Kempa

 

27 Komentarze

Dodaj komentarz

Wymagane pola *.