Z okazji Pierwszego Dnia Wiosny, zapraszam serdecznie na wspólne, wiosenne gotowanie w kameralnym gronie i miłej atmosferze. Na warsztacie porozmawiamy o tym co jeść na wiosnę aby wygrać z wiosennym przesileniem i dostarczyć organizmowi po zimie odpowiednią dawkę witamin i minerałów. Głównymi bohaterami naszego spotkania będą… KIEŁKI. Dowiecie się jak je hodować, jakie mają właściwości i jak wykorzystać je do przygotowania sałatek, past oraz dań na ciepło…
Na Warsztacie wspólnie przygotujemy kilka smacznych i zdrowych potraw a przy ich konsumpcji wymienimy się swoimi doświadczeniami kulinarnymi ( i nie tylko :))
Zapisy:
Chętnych na udział w Warsztatach proszę o zgłoszenie mailowe (poczta@ekoquchnia.pl). Po otrzymaniu potwierdzenia przyjęcia zgłoszenia (drogą e-mailową), należy dokonać przelewu zaliczki w kwocie 30 zł (dane do przelewu zostaną dostarczone mailowo). Ze względu na kameralny charakter warsztatów, ilość osób uczestniczących w warsztatach jest ograniczona.
Decyduje kolejność zgłoszeń.
Mam nadzieję że moje Warsztaty będą dla Was źródłem inspiracji do samodzielnego komponowania zdrowych potraw a także ciekawą alternatywą na spędzenie w miłej atmosferze sobotniego przedpołudnia:)
Dołącz do wydarzenia na Facebooku!
*cena za Warsztat zawiera: koszt produktów spożywczych (głownie ekologicznych) oraz koszt wynajęcia sali.